Proč si starší muži hledají mladé ženy? Vzhled prý není rozhodující

Nezávislost

Mladé dívky jsou bezstarostné, plné optimismu, nic neřeší, žijí přítomností, zatímco starší ženy jsou neustále ve stresu z přemíry povinností, starostí o rodinu, děti a vnoučata.

Radost ze života

Umějí se radovat z maličkostí, nadchnou se pro každou zábavu, nic jim není zatěžko a navíc mají spoustu času. Starší ženu za ta léta společného života už tak lehce nepřekvapíte a pro spoustu povinností nemají tolik času.

Nové zkušenosti

Mladé dívky toho zatím moc nezažily, tak je pro ně vše nové, vzrušující a kouzelné. Ocení mužovu snahu zaujmout a ukázat jim svět.

Zdroj: Shutterstock.com

Respekt

Dokážou staršímu muži naslouchat, vidí v něm autoritu, vzdělanost a mužům se jejich obdiv líbí.

Svět mladých

Díky mladé dívce se starší muž postupně seznamuje se světem mladých, s jejich pohledem na svět a se současnými trendy moderního světa.

Životní energie

Díky energii, která z mladé ženy vyzařuje, a to jak po fyzické, tak duševní stránce, je pro staršího muže balzám na duši, protože se s ní cítí mnohem mladší.

Potřeba ochrany

Mladé dívky potřebují vedle sebe cítit autoritu, ochránce, moudrého partnera a tím právě starší muž je. Vždy ho s nadšením vítají, a to i po krátkém odloučení. Jsou bezprostředné a v posteli mnohem víc dávají, než berou. Těší je mužova zkušenost a v mnoha případech nesobeckost.