Řeč těla nelže: Co o vás prozradí objetí?

Objímání je důležitou součástí každého partnerského vztahu. I když na tento akt náklonnosti často zapomínáme, dokáže toho o vzájemném vztahu dvou lidí říct opravdu hodně. Právě objímání je důležitým zdrojem emocí, ať už vřelejších nebo i chladnějších. Partneři se přitom objímají různými způsoby: Co všechno lze z jejich osobního kontaktu vyčíst?

Pevné, hluboké a upřímné objetí

Objímáte se s partnerem, jako by měl zrovna nastat konec světa? Toto pevné, hluboké a upřímné objetí je znakem toho, že žijete v opravdu vážném a stabilním vztahu. K tomuto způsobu objímání dochází obvykle během přivítání, a to poté, co jste se s partnerem nějakou dobu neviděli.

Zdroj fotky: Shutterstock

Objímání, ve kterém chybí úplný kontakt

Toto objetí je spíš jenom na oko, protože při něm chybí úplný tělesný kontakt. Tímto způsobem se objímáme spíš se svými kamarády, a ne partnery. Pokud však tento způsob objímání praktikujete se svým partnerem, je vzájemná ztráta kontaktu špatným znamením pro váš vztah.

Romantické objetí s koleny kolem pasu

Objímání, během kterého dává žena svému partnerovi kolena kolem pasu, je důkazem velké lásky, zamilovanosti a štěstí. Tímto způsobem se nejčastěji objímají čerstvě zamilované páry, které jsou spolu teprve pár týdnů či měsíců.

Objímání, kterého se dopouští pouze jeden z partnerů

Když objímáte svého partnera a on namísto toho, aby vám objetí oplatil, stojí jako solný sloup, něco ve vašem vztahu nehraje. Zatímco vy jdete do vašeho vzájemného kontaktu se vším nasazením, on nevykazuje žádné emoce. Toto jednostranné objetí o vás samotných řekne víc než dost.

Objímání a vzájemný pohled z očí do očí

Jde o nejintimnější způsob, jakým se mohou partneři obejmout. Vyjadřuje lásku, zamilovanost, pozitivní emoce a především pevné propojení obou partnerů. Pokud se se svým partnerem tímto způsobem často objímáte, váš vztah je hluboký a upřímný.

Zdroj fotky: Shutterstock

Rozverné objetí s nadskočením

V tomto případě se s partnerem objímáte způsobem, kdy je vám úplně jedno, co si o vás myslí lidé kolem vás. Sami sobě totiž vyjadřuje svou vzájemnou lásku i radost a nadšení z toho, že máte jeden druhého. A to, že vás při tomto objímání vidí ostatní, je vám upřímně jedno.

Falešné objetí

Když se s někým objímáme, zpravidla to myslíme upřímně. Experti na řeč těla ale říkají, že pokud se s někým objímáte pouze vrchní částí těla, ale nohama se intuitivně snažíte držet co nejdále od něj, jde o velmi neupřímné objetí. To znamená, že k osobě, kterou takto objímáte, nemáte příliš blízko a snažíte si ji držet od těla.

Pokračování článku níže...