Herečka Rebel Wilson se vdala. Za manželku si vzala 40letou Ramonu Agruma

Obě nevěsty zvolily stejné svatební šaty s bohatou sukní a spadenými rameny, které podtrhly jejich jednotu a vkus. Rebel Wilson se svou typickou hravostí následně vtipkovala na sociálních sítích, že stejný výběr šatů symbolizuje jejich silné spojení. Na svém Instagramu rovněž sdílela fotografii ze svatby s jednoduchým popiskem: „Married. Sardinie 28.9.24 💍“. Příspěvek se okamžitě stal virálním a hereččini fanoušci nešetřili nadšením.

Rebel Wilson a Ramona Agruma spolu oficiálně začaly chodit v roce 2022, kdy Rebel zveřejnila na Instagramu tuto nezapomenutelnou větu: „Myslela jsem si, že hledám prince, ale možná jsem celou dobu potřebovala princeznu.“ Tehdy známá australská herečka zároveň poprvé veřejně přiznala, že je součástí LGBTQ+ komunity.

V únoru 2023 se pár zasnoubil poté, co Rebel na Valentýna požádala Ramonu o ruku v romantickém prostředí s růžovými okvětními lístky. Tento okamžik detailně popsala ve své knize „Rebel Rising: A Memoir“, kde sdílí osobní zážitky ze svého vztahu. A zbytek tohoto příběhu už znáte. Od 28. října 2024 jsou Rebel a Ramona manželky a zároveň společně vychovávají dceru Royce Lilian, kterou Rebel Wilson porodila v listopadu roku 2022.