Zpěvačka Christina Aguilera extrémně zhubla. Podle zlých jazyků užívá lék na cukrovku Ozempic a má po plastikách

Ozempic, plastiky, nebo obojí?

Co stojí za obrovskou proměnou hvězdné zpěvačky? Injekce Ozempic, které jsou určené k léčbě cukrovky, bývají zneužívané nejen v Hollywoodu. Staly se totiž oblíbeným prostředkem k rychlému hubnutí. A právě tyhle injekce jsou prý důvodem, proč Christina Aquilera teď působí tak štíhle. 

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Christina Aguilera (@xtina)

A co plastické operace? Podle odborníků na estetickou medicínu to nevypadá, že by si Christina pomohla jenom léky. „Změna tělesné hmotnosti je určitě spojená s léky na hubnutí, ale je jasné, že si také nechala odstranit veškeré výplně z obličeje,“ říká plastický chirurg Jonny Betteridge. Podle něj zpěvačka podstoupila lifting, úpravu očních víček a další kosmetické zákroky.

Zpěvačka se vyrovnává s kritikou po svém

Christina Aguilera není první celebritou, která čelí spekulacím ohledně plastických operací a užívání léků na hubnutí. Negativní komentáře se však snaží házet za hlavu. „Váš názor je mi ukradený. To, co si o mně lidé myslí, není moje věc. Každý ať se stará sám o sebe, jako to dělám já,“ řekla Christina nedávno v rozhovoru pro magazín Glamour.

Sama ovšem přiznala, že kdysi byly názory ostatních zdrojem jejího nízkého sebevědomí. Ale s příchodem dětí a zralosti se naučila cizí kritiku ignorovat. „Myslím na své děti. Chci, aby se cítily dobře ve své kůži a neřešily, co si o nich myslí ostatní,“ prozradila. Její proměna, ať už způsobená čímkoliv, je pro ni osobním vítězstvím a posunem k větší spokojenosti.