Proč Robert Downey Jr. odmítl roli ve filmu Deadpool & Wolverine?

Robert Downey Jr., známý především díky roli Tonyho Starka alias Iron Mana, ukončil své působení v Marvel Cinematic Universe (MCU) po událostech ve filmu ‚Avengers: Endgame‘. I přes jeho odchod z MCU, stále přitahuje pozornost fanoušků svými hereckými výkony. Nedávno se objevila informace, že Downey odmítl zajímavou nabídku ve filmu, který spojuje oblíbené postavy Deadpoola a Wolverina. 

Ryan Reynolds, který hraje Deadpoola, osobně oslovil Downeyho s nabídkou zahrnout ho do tohoto projektu. Pro fanoušky Marvelu by to znamenalo jedinečnou příležitost vidět své oblíbené hrdiny znovu spolu na plátně. Reynolds věděl, že přítomnost Roberta Downey Jr. by dodala filmu neuvěřitelný nádech a zvýšila jeho atraktivitu. Přesto se Downey rozhodl nabídku odmítnout, a to i po přímé žádosti od jeho kolegy a přítele Ryana Reynoldse.

Co vedlo Downeyho k tomu, aby odmítl tuto atraktivní nabídku? Byla to otázka osobních preferencí, nebo něco jiného? Jaký byl hlavní důvod, proč se rozhodl jinak než mnoho jeho fanoušků doufalo? To jsou otázky, které mnoho lidí zajímají a na které se někteří pokusili najít odpověď.

Pokračování článku níže...