Sexy hvězda Pobřežní hlídky už není něžnou květinkou. Záchranářka Erika Eleniak má dnes desítky tetování

54letá herečka Erika Eleniak je dnes doslova jiný člověk. Její proměna není jenom povrchní, ale odráží její osobnost a životní etapu. Nedávno vystoupila na premiéře dokumentu After Baywatch: Moment In The Sun v americké Santa Monice, kde rozhodně nezůstala bez povšimnutí. 

Oblečená do jednoduchého černého kompletu, který kombinoval eleganci a ležérnost, Erika působila velmi sebevědomě. A přestože si zachovala svou ikonickou blonďatou barvu vlasů, zvolila mnohem kratší střih, který doplnila výraznými tetováními. To je rozhodně něco, co si fanoušci něžné záchranářky Shauni z devadesátek zřejmě nepředstavovali.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Erika Eleniak (@officialerikaeleniak)

Hereččina image se v průběhu let výrazně proměnila. Z jemné, něžné dívky se stala žena, která si troufá na radikální změny, a to nejen ve vzhledu, ale i v přístupu k životu. Může se zdát, že její tetování a experimenty s barvami vlasů, jako například fialová, kterou nosila před pár lety, jsou příkladem její odvahy a touhy po svobodě. Ne všichni fanoušci jsou však z této proměny nadšení, ale je to opravdu důležité?

Je zajímavé sledovat reakce veřejnosti. Zatímco někteří lidé jsou nadšení a komentují, jak jí tetování sluší a jaká z ní vyzařuje síla, jiní se nostalgicky vrací k její „původní“ podobě a ptají se, co se s ní stalo. 

Erika Eleniak prošla od dob Pobřežní hlídky opravdu obrovskou změnou. I v pokročilém věku ukazuje, že se nebojí jít proti proudu a být autentická. A to je něco, z čehož bychom si možná měli vzít příklad.