Tato 3 znamení zvěrokruhu nikdy neschválí tvého partnera a budou ho nesnášet

Panna je mistr ve hledání chyb

Máš mezi svými přáteli někoho, kdo se narodil ve znamení Panny? Tento člověk dokáže být tvrdohlavý a velmi kritický.  Až příště přivedeš svého nového partnera na setkání, věnuj pozornost tomu, jak se Panna chová. I když se usmívá a vede zdvořilou konverzaci, v hlavě už možná rozebírá každičký detail a přemýšlí, jestli je tvůj partner dost dobrý.

Panny jsou totiž mistři v hledání chyb. Jeden špatně zvolený vtip, nešikovná poznámka nebo prostě jenom „špatný vibe“ – a už si Panna vytváří názor, který se bude těžko měnit. Budeš jí vyprávět, jak jste spolu šťastní? Připrav se na to, že Panna ti suše odpoví, ať si najdeš někoho lepšího.

Štír nikdy nedá na první dojem

Jestli máš kamaráda ve znamení Štíra, můžeš se vsadit, že tvůj partner bude podroben podrobnému výslechu, ještě než si vůbec sedne ke stolu. Štír se nebude ptát jenom na běžné věci, bude chtít vědět všechno – od toho, jak ukončil tvůj partner svou poslední známost, až po jeho plány do budoucna.

Zdroj fotky: Shutterstock

A pokud Štír zavětří sebemenší problém, budeš to vědět. Nečekej žádné milosrdné lži, Štír ti řekne na rovinu, co si myslí. Máte malé nedorozumění? Štír ti hned nabídne pomoc s balením kufrů. Sice to dělá z lásky k tobě, ale upřímně, tvému partnerovi to nebude zrovna příjemné.

Vodnář je věčný skeptik

Když do své party poprvé přivedeš svého nového partnera, Vodnář bude asi ten, kdo zůstane klidný a tichý. Nebude z něj zrovna prýštit nadšení. Vodnáři si pečlivě vybírají, komu věnují svou pozornost, a tvůj partner se do jeho výběru nemusí nutně dostat. Toto znamení zvěrokruhu si totiž cení originality, a pokud tvůj partner nevyzařuje něco opravdu neobvyklého nebo zajímavého, Vodnář ho jednoduše zařadí mezi ty „obyčejné“.

A tady začíná boj o jeho pozornost. I když se tvůj vztah prokáže jako stabilní a dlouhodobý, Vodnář si bude stále udržovat odstup a možná nikdy úplně nepochopí, proč jsi si vybral/a právě tohoto člověka.

Takže, co s tím? Můžeš se snažit vysvětlit, přesvědčit, ale nakonec je to tvůj život a tvoje volba. Přátelé, ať jsou jakéhokoliv znamení, tě budou chtít chránit a možná nebudou vždy souhlasit s tvými volbami. Ale nezapomeň, že důležité je, jak se cítíš ty. Možná je čas naučit se smířit s tím, že ne každý bude sdílet tvé nadšení – a to je naprosto v pohodě. Drž se svého instinktu a nenech se rozhodit skeptiky kolem sebe.