Z princezny potetovanou rebelkou s ještěřím jazykem: 20letá dívka šokuje svou proměnou, rodiče to nezvládají

Vzpomínáte na své dětské sny? Lucy už jako malá věděla, že nechce jít s davem. Ve svých deseti letech si poprvé řekla, že se jednou nechá potetovat. Jak čas plynul, tahle představa ji neopustila. A jakmile jí bylo osmnáct, vrhla se s vervou do toho. První tetování na její ruce bylo jenom začátkem – jasný krok směrem k tomu, jaká chtěla být.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Lucy Krasota (@rjuicylucy)

Tetování, piercingy a ještě víc

Lucy má teď přes 50 tetování a 9 piercingů, ale tím to rozhodně nekončí. Podstoupila tzv. split jazyka a zvětšení prsou. Co myslíte, není to už trochu moc? Lucy to tak nevidí. Její rodiče ale nadšení nejsou.

„Moje rodina s tím měla velký problém. Hodně jsme se o tom hádali, ale mně je jedno, že to lidem vadí,“ popisuje Lucy svůj pohled na celou záležitost.

Z druhých lidí si nic nedělá

Setkali jste se někdy s kritikou kvůli tomu, jak vypadáte? Lucy se s tím potýká neustále. Lidé ji soudí, ale ona si z toho nic nedělá. Naopak, její láska k tetování jí pomohla překonat těžké časy. „Je to pro mě nejlepší terapie,“ říká s úsměvem.

Lucyin příběh nám připomíná, že každý z nás má svou vlastní cestu a ne vždy se musí líbit všem. Co je ale důležitější – být šťastný sám se sebou, nebo vyhovět očekávání druhých?