Proč nedávat oblečení do šatních skříní v hotelech a apartmánech? Následující rada vám ušetří trápení

Jak se vyhnout nepříjemnostem?

Je logické, že z hotelových skříních se mohou štětice snadno dostat i do vašeho oblečení. A co je ještě horší? Mohou se s vámi vrátit domů a způsobit tak další problémy, které vyřešíte pouze profesionální deratizací.

Jestliže chcete snížit toto riziko, na dovolené nikdy neukládejte oblečení do uzavřených skříní a komod. Doktor Singh ve svém tiktokovém příspěvku doporučuje používat otevřené police nebo ještě lépe nechat oblečení v kufru.

Zdroj fotky: Shutterstock

Lidé upozorňují nejen na štěnice, ale také na šváby

Názory veřejnosti pod tiktokovým příspěvkem doktor Jasona Singha jsou různé. Někteří cestovatelé s dlouholetými zkušenostmi tvrdí, že nikdy žádné štěnice neviděli, zatímco další lidé varují před riziky nejen od štěnic, ale i švábů.

“Nikdy nepoužívám skříně. Nechávám kufr v koupelně a beru si oblečení přímo z něj. Nejsou to jen štěnice, ale i švábi,” popsal své cestovatelské zkušenosti jeden z uživatelů TikToku.

Pokud tedy vyrážíte na dovolenou, dobře si rozmyslete, kam během pobytu uložíte své oblečení. Nejenže tím můžete předejít nepříjemnostem během dovolené, ale následně také doma.