Jak dnes vypadá seriálová Arabela? Jana Nagyová se rozhodla pro radikální změnu svého vzhledu

Po letech bez výrazných rolí se Jana Nagyová objevila v seriálu TV Prima Hořký svět, kde znovu předvedla své herecké umění. V tomto seriálu se představila v roli, která sice nebyla hlavní, ale dokázala v ní znovu zaujmout svým charismatem a hereckým talentem, který neztratil nic ze své síly. Jak na vás působila? Byli jste také příjemně překvapeni tím, jak dobře se dokáže přizpůsobit různým typům postav? I po tolika letech si udržuje svou schopnost oslovit široké publikum a nadchnout nové generace diváků.

Jana, která nedávno oslavila své 65. narozeniny, nikdy nebyla jen konzervativní princeznou. Naopak, vždy si ráda hrála se svým vzhledem, což dokazuje i její poslední proměna. Na sociálních sítích se objevila s novým krátkým sestřihem a výraznou blond barvou vlasů, čímž šokovala své fanoušky, kteří ji v poslední době znali především jako brunetku s delšími vlasy. Co na to říkáte? Překvapila vás tahle změna stejně jako nás?

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jana Pulm (@jana.nagyova59)

Tento nový styl není jen módním výstřelkem, ale také návratem ke kořenům. Právě světlý odstín vlasů byl pro ni typický už v době, kdy hrála Arabelu, a zdá se, že Jana se k této své ikonické podobě rozhodla znovu přiblížit. Změna, která může na první pohled působit drasticky, je ve skutečnosti pečlivě promyšleným krokem, který podtrhuje její přirozenou eleganci a styl.

Jana Nagyová, provdaná Schlegelová a nyní Pulm, se narodila 9. ledna 1959 ve slovenském Komárně. Již od dětství se věnovala umění. Amatérsky hrála divadlo a na bratislavské konzervatoři studovala hru na klavír a zpěv. Její první významnější filmovou rolí byla postava ve filmu Smrt stopařek, kde hrála po boku Dagmar Patrasové, ale skutečný průlom přišel až s rolí Arabely.

V roce 1987 se Jana přestěhovala do Německa, kde se usadila se svou rodinou a ukončila svou profesionální uměleckou činnost. Je potřetí vdaná a dnes se věnuje především podnikání. I přes svou hereckou pauzu zůstává v srdcích diváků díky svým ikonickým rolím, které zůstávají nadčasové. A co vy? Kterou roli Jany Nagyové máte nejraději? Dejte nám vědět na sociálních sítích!