Vlasovým trendem podzimu 2024 je účes, který sluší každé ženě. Je ovšem pouze pro odvážné

Mikádo – univerzální řešení pro každou ženu

Jedním z hlavních důvodů, proč je mikádo tak oblíbené, je jeho univerzálnost. Ať už máte vlasy husté nebo řídké, rovné, vlnité či kudrnaté, mikádo se přizpůsobí každému typu vlasů. Jeho délka může sahat od brady až po ramena, což vám umožňuje nekonečné variace stylizace.

Chcete mikádo s rovnou ofinou? Nebo snad mikádo s patkou na stranu? Vše je možné! Navíc, tento účes můžete zvolit s přesnými liniemi nebo jemně vrstveným střihem pro dosažení objemu a textury.

Zdroj fotky: Shutterstock

Péče o mikádo: Snadná údržba a stylizace

Co je na mikádu také atraktivní, je jeho nenáročnost na údržbu. Krátké vlasy vám nebudou překážet, a přesto si zachováte dostatečnou délku na vytváření nejrůznějších stylů. Zároveň je to střih, který nepotřebuje každodenní tvarování.

Stačí vám pár minut s fénem nebo žehličkou na vlasy, a jste připravené na jakoukoliv příležitost. Mikádo také skvěle vypadá s přirozenou texturou vlasů, takže se nemusíte obávat, že byste strávily hodiny před zrcadlem.

Zdroj fotky: Shutterstock

Inspirujte se nejnovějšími trendy

Pokud hledáte inspiraci, jak nosit mikádo na podzim 2024, podívejte se na sociální sítě, kde stylisté a influenceři už teď předvádějí nejnovější variace tohoto účesu. Najdete zde všechno od retro verzí inspirovaných starým Hollywoodem až po moderní minimalistické střihy. Nebojte se experimentovat a přizpůsobit mikádo svému osobnímu stylu.

Mikádo není jenom obyčejný účes, je to také výzva. Jedná se o vyjádření vaší osobnosti, odvahy a ochoty jít s dobou. Pokud cítíte, že je čas na změnu, podzim 2024 je ideální příležitostí, jak udělat krok k novému já. Není pochyb o tom, že kratší vlasy jsou letos v kurzu. Tak proč nezkusit něco nového?

Zdroj: Southernliving.com