Vzpomínáte si na telenovelu Esmeralda? Takto dnes vypadají její hlavní hvězdy

Leticia Calderón alias Esmeralda

Leticia Calderón, která ztvárnila krásnou slepou Esmeraldu, letos oslavila již 56 let. Ačkoli si ji většina diváků pamatuje jako tmavovlasou krásku, dnes je z ní elegantní blondýna. Leticia zůstala věrná herecké kariéře, i když už nehraje mladé hrdinky. Dnes se věnuje různým projektům v latinskoamerické televizi a je stále velmi oblíbená. Její další velkou vášní je vaření, kterému se věnuje s nadšením a pravidelně sdílí své kulinářské výtvory na sociálních sítích.

Fernando Colunga alias José Armando

Fernando Colunga, kterého si mnozí pamatují jako mužného hrdinu z Esmeraldy, je i v dnešní době hvězdou telenovel. Jeho kariéra je plná úspěchů a dokonce se stal jediným hercem, který si zahrál v pěti po sobě jdoucích úspěšných telenovelách. Fernando je známý nejen pro svůj herecký talent, ale také pro svou lásku k adrenalinu. Miluje rychlou jízdu na motorce, potápění a dokonce vlastní malou prodejnu s autodíly. Jeho život je plný vzrušení, a to jak na obrazovce, tak mimo ni.

Alejandro Ruiz alias Domingo

Alejandro Ruiz, který si zahrál osudovou lásku bohaté Graciely, je dnes padesátník, který si stále udržuje svůj šarm. Přestože se jeho vzhled od dob natáčení výrazně nezměnil, jeho osobní život byl plný výzev. Alejandro se před několika lety rozvedl a nyní žije sám, ale stará se o své dvě děti, syna Maximiliana a dceru Arantzu. Ačkoli nikdy netoužil po kariéře v herectví, osud mu přinesl úspěch, slávu a peníze, a tak se nadále věnuje telenovelám, které mu zřejmě byly souzeny.

Nora Salinas alias Graciela

Nora Salinas, která před svou hereckou kariérou byla úspěšnou modelkou a finalistkou Miss Mexico, si získala srdce diváků rolí Graciely. Po natáčení Esmeraldy Nora čelila zdravotním problémům, které ji na čas odvedly od herectví. Po pauze se však vrátila a opět zazářila na obrazovkách. Nora byla dvakrát vdaná, ale ani jedno manželství jí nevydrželo. Dnes je však šťastná a spokojená, těší se z pracovních úspěchů a radosti jí přinášejí její dvě děti, šestnáctiletý José Miguel a osmiletá Scarlet.

Esmeralda možná skončila před více než dvěma desetiletími, ale pro spoustu z nás se tato mexická telenovela stala srdcovou záležitostí. Leticia, Fernando, Alejandro a Nora se vydali po poslední klapce natáčení každý svou vlastní cestou, přesto i nadále zůstávají v srdcích diváků po celém světě.