Co muže skutečně odpuzuje? Těchto 10 ženských zlozvyků raději vynechejte

Nadměrné používání parfému překazí romantické chvíle

Každá z nás chce vonět, ale méně je někdy více. Nadměrné používání parfému může způsobit, že se muž cítí jako v parfumerii, což není zrovna ideální prostředí pro romantické chvíle. Hygiena je samozřejmě důležitá, ale stačí jen jemný závan vaší oblíbené vůně.

Zdroj fotek: Shutterstock

Nepřirozené vlasy: Na extravaganci raději zapomeňte

Která z nás by nechtěla mít krásný účes? Nicméně příliš mnoho laku, složité účesy a extravagantní barvy mohou muže odradit. Přírodní vlasy, které jsou voňavé a hebké na dotek, jsou pro muže mnohem atraktivnější než ztvrdlé kadeře, které působí jako brnění.

Hustým a silným obočím spíš odradíte

Moderní móda přináší různé trendy, ale ne všechny jsou vítány. Například husté obočí à la Cara Delevingne může působit přehnaně. Mužům připadá přirozené obočí mnohem přitažlivější.

Umělé nehty si líbí spíš ženám

Umělé nehty mohou vypadat elegantně, ale pokud jsou příliš dlouhé nebo extravagantně zdobené, muže spíše odrazují. Přirozeně upravené nehty jsou pro ně mnohem atraktivnější.

Zdroj fotky: Shutterstock

Nevhodná tetování na muže často působí vulgárně

Tetování může být sexy, ale záleží na umístění a designu. Kérka nad zadečkem a vykukující tanga z kalhot nejsou zrovna symbolem elegance. Pokud už nějaké tetování máte, dbejte na to, aby působilo decentně, a ne vulgárně.

Příliš vyzývavé oblečení jde naproti lacinosti

Méně je někdy více, a to platí i u oblečení. Minišaty s hlubokým výstřihem mohou působit lacině. Chcete-li být sexy, volte rafinovanější kousky, které nechají prostor pro fantazii a neodhalují vše hned na první pohled.

Pohodlné kalhoty, který na ženách nevypadají dobře

Kalhoty se sníženým sedem nebo bokové kalhoty mohou být pohodlné, ale ne vždy vypadají dobře. Muži preferují, když je vidět ženská silueta, a tyto kousky často zakrývají to, co by mělo být vidět. Naopak kalhoty s vysokým pasem mohou vypadat stylově, ale nesedí každé ženské postavě. Dbejte na to, aby vám skutečně slušely.

Tanga: Jeden z hlavních problémů

Tanga mohou být považována za sexy, ale ne všichni muži je ocení. Navíc nejsou příliš pohodlná a sluší jen některým typům postav. Raději volte něco, co je pohodlné a přitom atraktivní.

Zdroj fotky: Shutterstock

„Duck face“ na sociálních sítích

„Duck face“ je jeden z těch trendů, který muže skutečně odrazuje. Selfíčka s našpulenými rty vypadají nepřirozeně a mnozí muži je považují za dětinská a nevkusná. Pokud chcete na svých sociálních sítích vypadat atraktivně, zvolte raději přirozený úsměv.

Přepudrovávání nosíku během společného rande

Přepudrovávání nosíku během schůzky může působit nevhodně. Muži často nechápou, proč si ženy potřebují upravovat make-up během rande, a může to vést k nechtěným představám. Proto raději zůstaňte v pohodě a zbytečně nepřerušujte společně strávený čas.

Naše rada: Buďte sama sebou

Na závěr připomínáme, že muži mají rádi přirozenost. Nesnažte se být někým, kým nejste, a neskrývejte své pravé já pod vrstvami make-upu nebo pod umělými doplňky. Buďte sama sebou, pečujte o sebe s mírou a muži to určitě ocení.

Pamatujte, že autenticita a přirozenost jsou základním kamenem úspěchu ve vztazích. Pokud si nejste jisté, co váš partner preferuje, nebojte se ho zeptat. Vztahy jsou o komunikaci a vzájemném respektu.