Ilona Csáková oslňuje návratem. Zhubla a chystá se na velkolepou letní show Tornero

Jak to všechno začalo

V posledních měsících se Ilona zaměřila na své zdraví a kondici. „Chci být v nejlepší možné formě pro své fanoušky,“ prozradila zpěvačka.

Právě proto se rozhodla pro radikální změnu životního stylu, která zahrnovala přísnou dietu a pravidelný pohyb. „Vyhýbám se sacharidům a lepku, cítím, že mám teď mnohem více energie,” dodala.

Recept na úspěch

Ilona vždy byla známá svou disciplínou a poctivostí. Nejde jenom o dietu, ale také o dostatek spánku, relaxaci a celkovou duševní pohodu. „Jsem na sebe přísná, ale zároveň se snažím vyhýbat extrémům. Důležitá je pro mě rovnováha,“ uvádí zpěvačka.

Její nový životní styl přináší ovoce. Na nedávné akci, kde byla hostem mezi zdravotníky, Ilona doslova zářila. „Bylo skvělé vidět ji tak plnou života a v tak dobré náladě,“ komentovali přítomní.

Mimopražský život jí vyhovuje

Zpěvačka se v poslední době objevovala na veřejnosti jenom zřídka. Kromě toho v minulosti kvůli své rodině opustila Prahu a spoustu let žije se svým manželem a dětmi v Brně. Tento mimopražský život jí vyhovuje a přináší jí potřebný klid.

„Brno je pro mě ideální místo. Mám tu klid a můžu se soustředit na sebe a na svou přípravu,“ prozradila Ilona.

Tornero – koncert, na který se nezapomíná

Velkolepá koncertní šňůra Tornero je tím, na co se Ilona Csáková těšila celý rok. Přípravy jsou v plném proudu a fanoušci mohou očekávat nezapomenutelnou show. „Chci, aby každý koncert byl jedinečný. Připravuji pro fanoušky něco opravdu speciálního,“ slibuje zpěvačka.

Ilona Csáková se vrací na scénu silnější a krásnější než kdy dřív. Její odhodlání, disciplína a láska k hudbě ji přivedly zpátky tam, kam patří – na vrchol. Těšíme se na její koncerty a přejeme jí hodně úspěchů v další etapě její kariéry!