Žena chce zažalovat rodiče, protože ji zplodili – bez jejího souhlasu

Myslí to vážně, nebo si dělá srandu?

Ve videu, které způsobilo největší rozruch, Kass vysvětlila své důvody pro žalobu na rodiče. „Žalovala jsem své rodiče. Přispěli, víte, k mému početí, a moje matka, která mě vychovala, mě porodila. A proto jsem je zažalovala, protože jsem nesouhlasila s tím, abych tu byla. Než jsem se narodila, nepokusili se mě jakkoli kontaktovat, abychom společně zjistili, jestli bych vůbec měla být na světě,“ prohlásila vážným tónem.

Její projev vyvolal široké spektrum reakcí. Někteří lidé považují její přístup za satiru, zatímco jiní ji obviňují z přehánění a ztráty soudnosti.

„Ve svém posledním videu jsem zmínila, že jsem nakupovala oblečení pro své děti, a to způsobilo zmatení, protože mnoho lidí nečekalo, že bych mohla mít děti,“ sdělila Kass ve videu, kde vysvětlovala své důvody.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Kass Theaz (@isatandstared)

Nový pohled na rodičovství

Kass Theaz dokázala svým kontroverzním prohlášením zaujmout miliony lidí a otevřít debatu o etických otázkách spojených s rodičovstvím. Její příběh nám připomíná, že internet a sociální sítě mohou být mocným nástrojem pro vyvolání diskuse a změnu vnímání tradičních hodnot.

Tato influencerka má opravdu jiný pohled na rodičovství a výchovu, což vyvolává spoustu otázek a kontroverzí. Jaký je váš názor? Dělá si z nás legraci, nebo Kass skutečně věří ve své slova?