Žena chce zažalovat rodiče, protože ji zplodili – bez jejího souhlasu

Influencerka Kass Theaz šokovala na TikToku své sledující prohlášením, že chce zažalovat své rodiče za to, že ji přivedli na svět bez jejího souhlasu. Přestože sama má děti, které adoptovala, její odvážné prohlášení rozvířilo debaty na sociálních sítích.

Lidé jsou šokováni jejím prohlášením

Kass Theaz, která se na TikToku pyšní více než 142 tisíci sledujícími, dosáhla nové úrovně slávy díky svým kontroverzním videím. V jednom z nich otevřeně prohlásila, že hodlá zažalovat své rodiče za to, že ji přivedli na svět bez jejího souhlasu. Tento odvážný krok vyvolal rozruch a přitáhl pozornost milionů lidí.

Ačkoliv mnozí sledující byli šokováni jejím prohlášením, že chce žalovat své rodiče, ještě větší překvapení nastalo, když zjistili, že Kass má vlastní děti. Nejde však o biologické potomky, ale o děti, které adoptovala.

„Myslím si, že adopce je etický způsob, jak mít děti,“ uvedla influencerka v jednom ze svých videí, které zhlédlo víc než 2,5 milionu uživatelů. Kass zdůraznila, že své adoptivní děti vybírala s maximální péčí a zodpovědností.

Pokračování článku níže...