Alice Bendová je i po padesátce pyšná na svou postavu. I proto neretušuje své fotky

Její sebevědomý přístup inspiruje spoustu dalších žen

Alice nejenže sdílí své fotky, ale také humorné a autentické zážitky z dovolené. Její příběhy plné smíchu a veselých momentů dokazují, že život po padesátce může být plný radosti a nečekaných dobrodružství. Tím si Alice získává srdce svých fanoušků, kteří se s ní mohou snadno ztotožnit.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Alice Bendova (@alice_bendova_official)

Pozitivní reakce na Aliciny příspěvky dokazují, že její přirozený a sebevědomý přístup inspiruje ženy všech věkových kategorií. Sledující ji chválí za odvahu a za to, že je schopná přijmout své tělo i s jeho případnými nedokonalostmi. 

Občas si dá něco nezdravého

Ačkoliv Alice přiznává, že občas podlehne chuti na něco nezdravého, klade důraz na vyvážený životní styl. Snaží se udržovat v kondici, ale zároveň si dovolí užívat si života naplno. Tento přístup je pro mnohé ženy motivující, protože ukazuje, že cesta ke spokojenosti vede přes rovnováhu mezi zdravím a malými radostmi.

Alice Bendová svým příkladem ukazuje, že krása není otázkou věku, ale přístupu k životu a k sobě samé. Její otevřenost, humor a zdravý životní styl inspirují ženy k tomu, aby se přijímaly takové, jaké jsou, a aby žily život plný radosti a sebedůvěry.