Jsou jako otec s dcerou. Lidé je kvůli tomu na sociálních sítích hejtují

Na věku nezáleží, manželé jsou spolu šťastní

Carolyn a její manžel se rozhodli na kritiku odpovědět s nadhledem a elegancí. „Jsme spolu šťastní a to je to, na čem záleží,“ uvedla Carolyn ve videu, které zveřejnili na svém společném profilu. Jejich reakce zahrnovala i sérii legračních videí, ve kterých se humorně vyrovnávali s kritiky.

I přes negativní komentáře se našlo mnoho těch, kteří jejich vztah podpořili. „Láska nezná věkovou hranici,“ napsal jeden z fanoušků. Podpora veřejnosti pomohla manželům najít sílu pokračovat ve sdílení jejich příběhu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Carolyn Fultz (@carolynfultz)

Skutečná láska překoná všechny překážky

Když se Carolyn a její manžel postavili proti vlně kritiky, veřejnost reagovala různě. Někteří uživatelé sociálních sítí je obhajovali a kritizovali nenávistné komentáře. Jiní však zůstali neoblomní ve svých názorech. „Každý má právo na svůj životní styl,“ uvedla další podporující žena na Instagramu.

Příběh Carolyn a jejího manžela je důkazem toho, že láska nezná věkových hranic. Navzdory kritice a posměškům ukázali světu, že skutečné štěstí a láska mohou překonat všechny překážky. Jejich odhodlání a odvaha inspirovala mnohé, kteří se ocitli v podobné situaci.