Lucie, postrach ulice zazářila a pak se stáhla do ústraní. Co se s Žanetou Fuchsovou stalo?

Jelikož měla talent a velké osobní kouzlo, Žaneta Fuchsová získala i další významné role. Film Chobotnice z II. patra, kde hrála po boku Milana Šimáčka, dodnes patří mezi oblíbené dětské filmy. Žanetina popularita rostla a ona se stala miláčkem národa.

Osud však mladé herečce nepřál. Přihlásila se na Státní konzervatoř, ale odmítli ji s vysvětlením, že nemá dostatečný talent. Tento verdikt byl pro Žanetu obrovským šokem a znamenal konec její herecké dráhy. Rozhodla se studovat ekonomii a od herectví se nadobro vzdálila.

Po ukončení střední ekonomické školy našla Žaneta Fuchsová uplatnění v různých účetních pozicích a později pracovala v castingové agentuře. Nakonec se usadila jako asistentka režie, což jí umožnilo zůstat blízko filmového průmyslu, i když už nestála před kamerou, ale za ní.

Žaneta Fuchsová je dnes rozvedená a má dvě děti – dceru Michaelu a syna Radka. Jak sama říká, role maminky ji plně zaměstnává a naplňuje. 

I když už Žaneta Fuchsová nehraje, její role v dětských filmech zůstávají nesmazatelně zapsány v srdcích diváků. Filmy, ve kterých zářila, se stále vysílají a jsou oblíbené mezi dětmi i dospělými.