Dominika Gottová spadla až na dno: Je bez práce, nemá peníze a skoro nevychází z domu

„Na začátku roku definitivně přišla o podporu v nezaměstnanosti (ve Finsku), která činila téměř 40 tisíc českých korun,“ uvedl zdroj blízký Dominice.

Dominičiny vztahy s rodinou Karla Gotta navíc nejsou vůbec jednoduché. Napjaté to má hlavně s vdovou Ivanou Gottovou, která má blíže k Lucii, druhé nemanželské dceři Karla Gotta. Dominika se cítí opuštěná a bez rodinné podpory, což ještě víc ztěžuje její nynější situaci.

„Přislíbila, že začne pracovat, ale ještě se tak nestalo. Nechce pracovat, téměř nevychází z domu a působí velmi nešťastně. Vypadá to, jako by ztratila chuť do života,“ sdělil dále zdroj blízký Dominice, který si nepřál být jmenován.

Ztráta podpory v nezaměstnanosti je pro mnoho lidí kritickým momentem. Finské zákony umožňují pobírání této podpory po dobu maximálně 400 dnů. Dominika nyní musí hledat alternativní zdroje příjmu, což není snadné, zvlášť pokud chybí pracovní příležitosti.

Přestože se Dominika Gottová, která se narodila v roce 1973 tanečnici Antonii Zacpalové,  ocitla v těžké situaci, stále existuje naděje na lepší budoucnost. Mnoho jejích fanoušků věří, že se jí podaří překonat současné obtíže a najít nový směr. Podpora veřejnosti a možná pomoc z nečekaných zdrojů by mohly být základem k jejímu zotavení.