Otce a syna zasáhl blesk. Táta zemřel na místě, chlapec v nemocnici

Jen pár metrů od místa, kde udeřil blesk, stál Grasonův bratr Elijah. Sám vyvázl bez zranění, ale prožíval obrovský strach, když viděl padnout svého otce a bratra k zemi. Táta Matthew zemřel na místě, chlapec Grayson byl v kritickém stavu transportován do nemocnice.

V nemocnici lékaři zjistili, že Grayson utrpěl vážné poranění mozku. Nastal boj o jeho život. Rodina doufala v zázrak a sledovala každičký drobný pokrok. 

Zdroj fotky: Shutterstock

Babička Angela vzpomínala na poslední slova jejího syna Matthewa: „Řekl Graysonovi, že ho miluje, a pak se stalo tohle.“ Její slova rezonovala ve všech, kdo o tragédii slyšeli.

Graysonův stav se zlepšoval, dokázal sám dýchat a rodina věřila, že by se mohl uzdravit. Přestože naděje rostla, lékaři po měsíci informovali rodinu, že se Graysonův stav už nikdy nezlepší. Bylo to srdcervoucí rozhodnutí, ale rodina musela nakonec souhlasit s odpojením Graysona od ventilátoru. Dne 16. června v pět hodin ráno Grayson odešel za svým tátou do nebe.

Příběh rodiny Boggsových je smutnou připomínkou o nevyzpytatelnosti přírodních sil. Bouřky jsou velmi nebezpečné a zároveň podceňované. Sdílejte tento příběh, aby si více lidí uvědomilo rizika spojená s bouřkami a byli připraveni se chránit.