Nebinární Adam se stal strýcem svého syna. Splnil své sestře sen o rodině

Eefje nakonec otěhotněla po půl roce pokusů. Proces oplodnění probíhal doma, v prostředí plném lásky a podpory. Dnes se obě ženy radují z krásného chlapečka, který dostal jméno po svém biologickém otci a strýci zároveň. Tedy Adam.

Před tím, než se Jade a Eefje rozhodly pro Adama, snažily se najít dárce spermatu mezi svými přáteli a přes nejrůznější služby. Avšak jejich snažení často komplikovaly nečekané problémy.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Adam Zayden (@adamzayden)

„Měly jsme vybraného dárce, ale ten nakonec trval na tom, že darování proběhne přirozenou cestou. To jsme nemohly akceptovat,“ vypráví Jade.

Adopce se pro obě ženy ukázala jako příliš komplikovaná a finančně náročná. Pátrání po vhodném dárci v Holandsku, kde žijí, také nebylo jednoduché, protože jejich pojišťovna neproplácí asistovanou reprodukci.

Po mnoha měsících se Adam rozhodl podstoupit zdravotní testy, aby se ujistil, že je vhodným dárcem. Každý měsíc během ovulace Eefje daroval své sperma, které si tato žena sama aplikovala. Po několika měsících pokusů konečně přišel vytoužený okamžik.

Nyní se rodina těší z malého Adama, který je živým důkazem rodinné lásky a obětavosti. „Je to neuvěřitelné, jak se nám nakonec podařilo dosáhnout našeho snu. Adam nám dal dar, který si nemůžeme vynachválit,“ říká dojatě Eefje.