Vdala se za svého bratra. Dnes tvrdí, že je konečně šťastná

“Byla jsem zmatená, ale zároveň jsem cítila něco, co jsem nikdy předtím nezažila,” vzpomíná Matilda. Polibek se stal sladkým tajemstvím, které ale brzy přerostlo ve vztah.

Svůj příběh sdílela na TikToku

Influencerka Matilda Eriksson následně sdílela veřejně svůj vztah s nevlastním bratrem v jednom svém tiktokovém videu. Toto video se rychle stalo virálním a Matilda s ním získala miliony zhlédnutí. Komentáře však nebyly vždy pozitivní. „Nevnímám to, co lidé říkají. Důležité je, co cítím já a Samuli,“ dodává.

Zdroj fotky: Shutterstock

Na rozdíl od negativních komentářů na internetu jejich rodina vztah této mladé dvojice podporuje. “Moje máma mi řekla, že mám následovat své srdce. To mi dodalo odvahu si Samuliho vzít,” říká Matilda. Protože nejsou pokrevními příbuznými, jejich svatbě nic legálně nebránilo.

Vzali se a mají velké plány

Dnes jsou Matilda a Samuli manželé, kteří spolu plánují šťastnou budoucnost. “Každý den je jako nový začátek. Milujeme se a to je to jediné, na čem záleží,” uzavírá Matilda.

Příběh Matildy a Samuliho nám ukazuje, že láska může přijít opravdu nečekaně a v té nejneobvyklejší podobě.. Ať už s touto dvojicí souhlasíte či nikoliv, jejich příběh je připomínkou toho, že bychom měli vždy naslouchat svému srdci.

Zdroj: Emefka.sk