Neobyčejné přátelství: Žena adoptovala čtyři dcery své zesnulé kamarádky

Společně to zvládneme

Život v domácnosti Ruffino se dramaticky změnil, ale ne způsobem, který by rodina považovala za obtížný. Naopak, příchod čtyř nových dcer přinesl do jejich života mnoho radosti a lásky. „Mít plný dům dětí je sice náročné, ale radost z toho, že jsme všichni spolu, je k nezaplacení,“ říká Laura.

Ruffinovi se museli přizpůsobit nové situaci i po materiální stránce. S pomocí dobročinného fondu se jim podařilo vybrat 87 000 dolarů, které byly použity na rozšíření jejich domu. Byla postavena nová garáž a dvě ložnice, aby dívky měly dostatek prostoru a pohodlí.

Nejdůležitější v života je láska a vzájemná pomoc

Kromě stavebních úprav potřebují Ruffinovi finance i na výchovu a vzdělání všech šesti dětí. Laura a Rico však zůstávají pozitivní a věří, že se všemi výzvami úspěšně poperou. „Nejdůležitější v životě je láska a vzájemná pomoc,“ tvrdí Laura.

Příběh Laury Ruffino a její rozšířené rodiny je inspirativním důkazem, že skutečné přátelství a obětavost mohou změnit životy k lepšímu. Laura se stala matkou-hrdinkou nejen pro své vlastní děti, ale i pro dcery své nejlepší přítelkyně. Její odvaha a láska ukazují, že i v těžkých časech mohou vznikat ty nejkrásnější příběhy.