Manžel Patricie Pagáčové se vyjádřil k jejich rozvodu. Odcházíme od sebe bez nenávisti, řekl

Rozvod je vždy těžký proces, a to nejen pro zúčastněné strany, ale i pro jejich okolí. Tibor Pagáč v rozhovoru zdůraznil, že odchod od sebe byl společným rozhodnutím a že oba chtějí zachovat co nejpřátelštější vztahy kvůli dceři Bibianě. „Odcházíme od sebe bez nenávisti,“ řekl Tibor, když popisoval důvody jejich rozchodu. Důrazně popřel jakékoli spekulace o nevěře nebo vážných konfliktech, které by mohly být příčinou jejich rozvodu.

Podle jeho slov šlo o postupné odcizení a rozdílné životní cíle, které je vedly k tomuto rozhodnutí. „Někdy si dva lidé jednoduše přestanou rozumět, a to se stalo i nám,“ dodal Tibor. Uvedl také, že oba mají na prvním místě blaho své dcery, a proto se snaží řešit vše s co největším respektem a klidem.

Patricie Pagáčová se k rozvodu vyjádřila jen velmi stručně. Zdůraznila, že si přeje klid pro svou rodinu a že nadále hodlá být milující matkou a věnovat se své práci. Patricie se stala známou díky své herecké kariéře a je oblíbená mezi českými diváky. I přes osobní těžkosti pokračuje v práci a podporuje svou dceru v každém kroku.

Tibor Pagáč, který je také úspěšným podnikatelem, se rozhodl po rozvodu více zaměřit na své projekty a osobní růst. V rozhovoru uvedl, že rozvod mu otevřel oči a umožnil mu přehodnotit své priority. „Rozchod s Patricií byl pro mě velmi náročný, ale zároveň mě to donutilo se zamyslet nad tím, co v životě opravdu chci,“ řekl Tibor. Dodal, že se těší na nové výzvy a příležitosti, které ho čekají.

Rozvod je složitý proces, který s sebou nese mnoho emocí a výzev. Pro veřejnost je však důležité vědět, že i celebrity procházejí obdobnými problémy jako běžní lidé. Případ Patricie Pagáčové a Tibora Pagáče ukazuje, že i když vztahy končí, lze to udělat s respektem a bez zbytečné nenávisti. Jejich přístup může být inspirací pro mnoho párů, které se ocitnou ve stejné situaci.