Teorie velkého třesku je jedním z nejoblíbenějších sitcomů. Jak dnes žijí hlavní postavy tohoto seriálu?

Seriál se zaměřuje na životy a vztahy skupiny přátel – vědců a jejich přátel a partnerů. Hlavní témata zahrnují romantické vztahy, práci ve vědecké komunitě a popkulturu, přičemž často dochází k humorným situacím díky rozdílným sociálním dovednostem a zájmům postav.

Teorie velkého třesku získala pozitivní ohlasy kritiků i diváků a stala se jedním z nejpopulárnějších seriálů své doby. Jim Parsons získal za svou roli Sheldona Coopera čtyři ceny Primetime Emmy za nejlepšího herce v hlavní roli v komediálním seriálu. Seriál byl nominován na řadu dalších ocenění, včetně Zlatých glóbů.

Teorie velkého třesku měla významný vliv na popularizaci vědy a vědecké kultury v mainstreamové zábavě. Seriál také vedl k vytvoření spin-offu s názvem „Malý Sheldon“ (v originále „Young Sheldon“), který se zaměřuje na dětství Sheldona Coopera.

Tento sitcom si získal srdce mnoha diváků díky svému jedinečnému humoru, sympatickým postavám a chytrým odkazům na vědu a popkulturu. A jak nyní žijí hlavní protagonisté tohoto úspěšného seriálu?