Balkánská Barbie s největšími rty na světě řeší problém: Musí si upravit nos, aby neměla vrásky

Andrea, které se přezdívá balkánská Barbie, investovala do výplní rtů víc než 23 tisíc eur. Tato investice jí však přinesla nečekané komplikace. Nadměrné množství výplní v oblasti rtů a lícních kostí způsobilo vznik vrásek na jejím obličeji.

„Můj lékař řekl, že je velmi důležité si nechat dát výplň i do těchto oblastí, aby za pár let má tvář nevypadala staře,“ řekla Andrea.

Nebezpečí kosmetických zákroků si uvědomuje, přesto je chce podstoupit

Navzdory tomu, že se Andrea bolesti nebojí, si je vědoma rizik spojených s dalšími zákroky. „Píchat injekce do těchto oblastí je celkem nebezpečné, protože se tam nacházejí nosní dutiny i spousta cév. Pokud se zablokují, situace může být život ohrožující,“ vysvětlila Andrea. Přesto je odhodlaná podstoupit tento riskantní krok pro to, aby si dle svých slov zachovala svůj mladistvý vzhled.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Andrea Ivanova (@andrea88476)

Andrea Ivanova je navíc přesvědčená, že krása vyžaduje oběti. „Jsem na tuto sladkou bolest zvyklá a miluji ty konečné výsledky,“ podotkla mladá Bulharka. Její odhodlání a ochota podstoupit nebezpečné zákroky jsou důkazem jejího neúnavného úsilí v boji proti stárnutí.

Z mého pohledu je to nezbytnost, říká balkánská Barbie

Andrea Ivanova je příkladem toho, jak daleko jsou někteří lidé ochotni zajít pro dosažení svého ideálu krásy. Její příběh je varováním i inspirací pro všechny, kdo touží po dokonalosti. Navzdory rizikům a bolesti, které s sebou kosmetické úpravy nesou, je Andrea odhodlaná pokračovat ve své cestě za věčným mládím.

 „I když je to riskantní, z mého pohledu je to nezbytnost, pokud si chci zachovat mladistvou tvář,“ uzavřela Andrea.

Zdroj: Instagram.com/andrea88476, Correiobraziliense.com.br, News.com., Emefka.sk