O zásnuby nešlo: Rachel z Love Islandu prozradila, jak to má s Dominikou

Rachel a Dominika jsou momentálně na dovolené v Dominikánské republice, kde údajně mělo dojít k zásnubám. Rachel však pro Televizi Markíza objasnila, že fotografie byla symbolickým gestem.

„Lidé to nepochopili, zřejmě to budeme muset vysvětlit,“ uvedla Rachel a dodala, že tímto krokem chtěla Dominika naznačit, zda s ní Rachel bude tvořit pár. A ona řekla ano.

Rachel se nikdy netajila tím, že by chtěla zkusit vztah se ženou, ale měla obavy, zda by jí v takovém vztahu něco nechybělo. Po několika neúspěšných pokusech o lásku, zejména po jejím krátkém vztahu s Claudem z reality show Love Island, se zřejmě rozhodla prozkoumat nové možnosti.


Rachel se proslavila nejen díky své aktivitě na sociálních sítích, ale i účastí v několika reality show. Po neúspěšném pokusu najít lásku v Love Islandu se přihlásila do reality show Survivor Česko-Slovensko, kde ale dlouho nevydržela. Její odhodlání najít lásku ji však neopustilo a nyní to vypadá, že ji našla po boku Dominiky.

Fanoušci se rozdělili na dva tábory – jedni páru fandí a přejí jim štěstí, druzí jsou skeptičtí a domnívají se, že jde jen o pokus získat pozornost. Ať už je pravda jakákoliv, jedno je jisté: Rachel a Dominika jsou nyní oficiálně pár.

Zdroj: Markiza.sk, Tv.nova.cz