Helena Vondráčková bez make-upu: Na Instagramu předvedla své pravé já, je stále kočka

Jak zpěvačka ukázala na sociálních sítích, o make-upu to rozhodně není. Na Instagramu totiž začátkem letošního května sdílela fotky, na kterých se chtěla fanouškům pochlubit svými úspěchy v zimní zahradě. A odhalila mnohem víc.

Heleně se podařilo vypěstovat banány, což je v našich zeměpisných šířkách opravdu velký úspěch. Na fotkách, na kterých se chlubí svými pěstitelskými úspěchy, se zpěvačka navíc nechtěně ukázala bez make-upu a s neupravenými vlasy, což bylo pro spoustu jejích fanoušků velké překvapení. Ale velmi příjemné.

Lidé se shodli na tom, že Helena Vondráčková vypadá i bez nánosu líčidel skvěle a její přirozená krása je dokonalá. “Na to, že koncem června oslavíte 77. narozeniny, vypadáte super,” nešetřil chválou jeden ze sledujících. “Tak tady smekám, jak vypadáte bez make upu. Jste prostě hvezda!” napsala další žena.

Helena Vondráčková nikdy neskrývala, že podstoupila několik zkrášlovacích zákroků, které jí pomohly udržet mladistvý vzhled. V minulosti přiznala, že jí tyto procedury ubraly několik let a díky nim vypadá mnohem mladší než její vrstevnice. Tyto zákroky však nepřehnala a stále zůstává věrná svému přirozenému vzhledu. Je to prostě kočka!

Zdroj: Instagram.com/helenavondrackovacz, Prezenu.joj.sk