Daisy Lee praskly silikony: V Ekvádoru si je nechala vyndat, měla velkou infekci

„Začala jsem mít hrozné bolesti prsou a tlak. Šla jsem k doktorovi na vyšetření, kde zjistil, že jsou moje silikony prasklé. Divil se, že se to stalo po pěti letech,“ prozradila Daisy Lee.

V neděli 19. května Karolína podstoupila v Ekvádoru operaci a nechala si silikony vyndat. Podle jejích slov to byl risk, ale neměla jinou možnost. V ňadrech už totiž měla velkou infekci.

“Pro zajímavost mě operovala žena. Měla jsem kvalitní silikony, ale moje tělo je začalo odmítat a bojovat s nimi. Nechtělo, abych v sobě měla plastický věci, který do něj nepatřej. Už si to nikdy nedám,” řekla ve svém instagramovém videu Daisy Lee.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Karolína Urbanová (@karolina_official97)

Bývalá pornoherečka Daisy Lee spekuluje, že jednou z příčin prasknutí jejích prsních implantátů může být i její změna životního stylu a užívání ayahuascového nápoje, který má léčivé účinky. „Myslím si, že je to i změnou životního stylu. Že mi to ta medicína nějakým způsobem začala odstraňovat z těla. Ayahuasca léčí tělo a odstraňuje špatné věci, pila jsem ji rok a měla jsem víc ceremonií,“ uvedla.

Dalším možným důvodem může být i fyzická aktivita. „Také se to mohla stát, když jsem byla na kajaku a spadla mezi kameny. Opravdu nevím,“ dodala Daisy Lee.

Kromě problémů s implantáty má Karolína strach i o své zuby, které si nechala před několika lety udělat v Turecku. „Tak snad mi zůstanou zuby, to už by se fakt nedalo vyřešit. To už bych si musela dát protézu. Normálně se toho bojím,“ dodala bývalá hvězda filmů pro dospělé.

Zdroj: Instagram.com/karolina_official97