Manželský spor ohledně mytí nádobí: Muž odmítl tuto domácí práci, manželka se mu pomstila

Jak spor těchto manželů vlastně začal a jaké měl finální řešení? Jedna třicátnice na sociálních sítích uvedla, že každý den připravuje večeři pro celou svou rodinu. I když vaří jídla, po kterých rozhodně nezůstává hora nádobí, zpravidla jí po večeři zůstanou špinavé talíře, příbory, pánve a hrnce.

Její čtyřletý syn si vždy opláchne svůj talíř a vloží jej do myčky nádobí. Totéž udělá také její manžel, ovšem ostatního použitého nádobí si vůbec nevšímá. Mytí nádobí a jeho následné utírání proto stále zůstává na ženě.

Zdroj fotky: Shutterstock

Právě proto manželka svého muže požádala, zda by se po večeři nepostaral o nádobí, protože je po celém dni a samozřejmě i po vaření unavená. A jeho odpověď? Manžel řekl, že kdo udělá nepořádek, měl by si ho také po sobě uklidit.

“Naštvalo mě to, ale nehodlala jsem se doprošovat znovu,” řekla žena s tím, že pro svého manžela vymyslela báječnou pomstu.

Říká se, že každá akce má svou reakci. Jelikož manžel nepřevzal svůj podíl na mytí nádobí, jeho manželka změnila pravidla hry. Následující dny servírovala uvařenou večeři pouze sobě a svému synkovi. Její manžel byl z tohoto přístupu velmi zmatený. Žena mu ale vysvětlila, že když se po večeři nepostará o nádobí, může si vařit sám.

“Myslím, že je to férový přístup,” uzavřela žena, které se dostalo na sociálních sítích velké podpory.

Zdroj: Boredpanda.com, Femm.interez.sk