Čekali, že jejich nenarozený syn zemře. Císařský řez ale změnil vše

V životě se někdy setkáme s událostmi, které nedokážeme racionálně vysvětlit. Příběh manželů Nicka a Brooklyn Schnarrových je jedním z nich. Narození jejich třetího dítěte bylo poznamenáno diagnózou, která měla vést k tragickému konci. Ale jejich syn Charlie přišel na svět jinak, než lékaři očekávali.

Zdrcující diagnóza

Nick a Brooklyn Schnarrovi si mysleli, že jejich třetí dítě bude stejně zdravé jako jejich předchozí dvě dcery. Ale potom přišla zdrcující diagnóza jménem hydrocefalus, která všechno změnila. Hydrocefalus, známý také jako „vodnatá hlava“, je stav, při kterém se v mozku hromadí příliš mnoho mozkomíšního moku, což může způsobit zvětšení lebky a tlak na mozek. Pro Schnarrovi to byla zpráva, která je přivedla na pokraj zoufalství.

„Byli jsme odkázáni do dětské nemocnice v Cincinnati, protože tam jsou nejlepší specialisté na hydrocefalus. Uznali, že případ našeho syna je opravdu špatný…“ vzpomíná tatínek Nick na okamžik, kdy jim lékaři sdělili diagnózu. Pro něj i pro manželku Brooklyn to byl obrovský šok.

Pokračování článku níže...