Z vily Big Brothera 2023 vypadli v sobotu 16. prosince tři soutěžící. Je to ale podezřelé

V sobotu 16. prosince zažila československá reality show Big Brother 2023 opravdu velké vyřazování. Vilu museli chtě nechtě opustit celkem tři soutěžící. A to Soňa Machyňáková, Vít Ehrenberger a Karolína Pištěková.

Že z vily Big Brothera tentokrát vypadnou celkem tři soutěžící, zaskočilo nejen diváky této reality show. Pořádný šok kvůli odchodu tří spolubydlících zažili také lidé ve vile, kteří po vyhlášení výsledku zůstali v němém úžasu.

Vypadnutá Soňa z Big Brothera, která dostala nejméně hlasů ze všech a kterou už tedy v reality show dále neuvidíme, údajně tušila, že možná vypadne. Značné podezření měla již v týdnu před svým vyřazením, kdy měla pocit, že je v silném ohrožení.

Sledujete reality show Big Brother pravidelně? V tom případě jste mohli ještě před týdnem vidět Soňu, která se svěřujete Vítovi s tím, že za to podle ní může hlavně promyšlená taktika Katrin. Na druhou stranu, dění ve vile ovlivňují svými hlasy přes aplikaci Big Brother CZ hlavně diváci.

“Pořád to zpracovávám. Po změně hlasování (a tím vzniklých zmatcích u některých diváků) nechat vypadnout hned tři lidi… Pochopím dva, když ten rozdíl hlasů byl fakt enormní. Ale tohle. Vítek byl stopro druhý a zasloužil by si ještě zůstat,” pozastavila se nad vypadnutím celkem tří soutěžících z Big Brothera jedna divačka.

“Vypadli teď sice 3, ale z toho co Míra naznačoval na konci, tipuju, že bude nějaké hlasování o návratu do domu. Zda z těch 3 co vypadli dnes nebo ze všech vypadnutých lidí? Těžko říct. Každopádně to vypadnutí mi nepřišlo úplně dobře odmoderované,” dodal na sociálních sítích další divák, který nakousl možné pokračování. Ve hře tak pravděpodobně je, že se Vítek nebo Karolína vrátí znovu do vily a ještě pořádně zamíchají kartami. A co si o tom myslíte vy?

Zdroj: Instagram.com/bigbrothercs, Tv.nova.cz, Betarena.cz

Pokračování článku níže...